Jachtbetimmering

PJ Jachtbetimmering is gespecialiseerd in nieuwbouw en renovatie van scheepsinterieurs.  Of het nu gaat om de betimmering van een leeg casco, het renoveren van een deel van uw schip of het produceren van een nieuw meubel of element. Door onze jarenlange ervaring en ruime vakkennis helpen we u graag bij het maken van keuzes voor de betimmering van uw schip. Materiaalkeuzes, houtsoorten en afwerking worden met u besproken. Laat u inspireren door onze ideeën!

Nieuwbouw

Bij nieuwbouw wordt het interieur van A tot Z opgebouwd in een leeg casco. Hierbij wordt doorgaans vanaf een tekening gewerkt. Eerst worden de vloeren gelegd, waarna de indeling wordt opgebouwd door het plaatsen van de wanden. Tot slot kunnen de meubels (die doorgaans buiten het schip worden vervaardigd) geplaatst worden, evenals de plafonds.

Refit

Een bestaand of tweedehands schip eigen maken kan door middel van refit. Soms kan een kleine ingreep al een heel andere uitstraling geven. Bij een refit kunt u denken aan een nieuw interieur, keuken, natte cel of het vervangen van een plafond.
U kunt bij ons ook terecht voor het renoveren of vernieuwen van uw teakdek.

Prefab

U kunt bij ons ook prefab meubels bestellen. Bij prefab bouw worden de meubels kant-en-klaar in de werkplaats gemaakt en dienen daarna alleen nog geplaatst te worden. De meubels worden op maat gemaakt naar aanleiding van uw wensen.
Indien wenselijk kunnen wij uiteraard de elementen ook monteren.  

Reparatie en onderhoud

Is er schade ontstaan door bijvoorbeeld inwatering na lekkage of een aanvaring, dan kunnen wij dit doorgaans repareren. Indien nodig wordt er een offerte gemaakt voor de verzekeringsmaatschappij.
Onderhoudswerkzaamheden zoals het opnieuw rubberen van een teakdek of  het vervangen van een vloer in een sloep behoort ook tot de mogelijkheden.