Route

Vanaf Sneek:

Neem op de rondweg Sneek A7/N7 de afslag richting de N354 IJlst/Jutrijp/Hommerts. Na Hommerts op de rotonde de 2e afslag (rechtdoor) daarna volgt een aquaduct en daarna weer een rotonde. Ook op deze rotonde nemen we de 2e afslag (rechtdoor). In Woudsend volgt een hoge brug en daarna meteen weer een rotonde. Op deze rotonde nemen we de 1e afslag (rechtsaf), daarna meteen weer rechts, over de brug en met de weg mee naar links. Vervolgens einde van deze weg weer links en meteen weer naar rechts. Na deze bocht is het pand aan uw linker zijde.

Vanaf Joure:

Neem op het knooppunt Joure de afslag richting Lemmer (A6) vervolgens op de A6 afrit 19 richting St. Nicolaasga/Woudsend, einde van de afrit rechtsaf de N927 op. Bij Spannenburg rechtsaf over de brug richting Woudsend en aan het einde van deze weg volgt een bocht naar links waarna een rotonde volgt. Op de rotonde de 2e afslag nemen (rechtdoor) , daarna meteen weer rechts, over de brug en met de weg mee naar links. Vervolgens einde van deze weg weer links en meteen weer naar rechts. Na deze bocht is het pand aan uw linker zijde.

Vanaf Lemmer:

Op de A6 afrit 18 richting St. Nicolaasga/Woudsend, einde van de afrit linksaf de N354 op. Bij Spannenburg de weg volgen over de brug richting Woudsend en aan het einde van deze weg volgt een bocht naar links waarna een rotonde volgt. Op de rotonde de 2e afslag nemen (rechtdoor) , daarna meteen weer rechts, over de brug en met de weg mee naar links. Vervolgens einde van deze weg weer links en meteen weer naar rechts. Na deze bocht is het pand aan uw linker zijde.

    • PJ Jachtbetimmering
    • De Zwaan 6

 

Volg ons