Scheepsbetimmering

Nieuwbouw en renovatie

PJ-Jachtbetimmering is gespecialiseerd in het nieuw bouwen en renoveren van scheepsinterieurs. Of het nu gaat om de betimmering van een bestaande lijn of een nieuw model, een volledig leeg casco of juist alleen het renoveren van een deel van uw schip. PJ-jachtbetimmering heeft ruime vakkennis en helpt u graag bij het maken van overwogen keuzes voor de betimmering van uw schip. Laat u eens inspireren door hun ideeën, u zult zien wat er allemaal al niet mogelijk is. Ook materiaalkeuzes, houtsoorten en afwerking worden uitvoerig met u besproken. Aan de hand van uw wensen kunnen zij vervolgens een passende offerte voor uw maken.

Reparatie en onderhoud

Voor reparatie- schade- of onderhoudswerkzaamheden kunt u uiteraard ook terecht bij PJ-Jachtbetimmering. Zij hebben diverse materialen en houtsoorten op voorraad waardoor een kleine aanpassing vaak vrij snel gerealiseerd kan worden. Door de juiste afwerking kan een schade vrijwel geheel onopvallend hersteld worden. In de meeste gevallen wordt er eerst een afspraak gemaakt om in overleg een passende oplossing te
vinden. Ook kan er dan meteen bepaald worden of de herstel werkzaamheden op de huidige locatie gedaan kunnen worden of dat het schip voor deze aanpassingen naar de werkplaats vervoerd moet worden. Eveneens kan het vervoer van uw schip door PJ-Jachtbetimmering voor u geregeld worden.