Ons Team

Over ons

Al meer dan 10 jaar zijn Patrick Adema en Jelle Sinnema het gezicht van PJ-jachtbetimmering. Het bedrijf is gevestigd in Woudsend op een mooie locatie aan het water en beschikt over diverse faciliteiten zoals een botenlift, een schiphuis en winterberging. Inmiddels hebben zij een bloeiend bedrijf dat gespecialiseerd is in het betimmeren van interieurs van motorjachten, het leggen van teakdekken en tek-dekken, ombouwen van een viskotter naar een luxe prive jacht of het verbouwen van een tweemast charterschip volgens de ‘Scheepsvaart Inspectie’ regelgeving, interieurbouw voor elk aannemelijke locatie behoren tot de werkzaamheden.

Werkwijze

De basis van de enorme klantenkring van PJ-Jachtbetimmering ligt in de wens van u als klant. Inmiddels heeft PJ-Jachtbetimmering een tevreden klantenkring opgebouwd, waaronder vele particulieren en werven zoals Vedette Jachtbouw. Doordat PJ-Jachtbetimmering altijd goed naar de wensen van de klant luistert, is het mogelijk om de betimmering geheel naar de wensen van de klant te bewerkstelligen. Natuurlijk kijken ze met u mee naar de mogelijkheden, en kunnen waar nodig advies geven. Bent u nieuwsgierig naar wat PJ-Jachtbetimmering zoal gedaan heeft en kan doen? Kijk dan eens verder op de site, of neem contact op met Patrick of Jelle. Zij kunnen u meer vertellen over hun werk en ervaring.

Patrick Adema

Patrick Adema

Eigenaar, Jachttimmerman

Op de bassischool werd hij zelfs al eens vermist omdat hij stiekem thuis onder werkbank aan het timmeren was. Toen hij oud genoeg was mocht hij dan eindelijk met z’n Papa mee voor het echte werk. Patrick is als het ware opgegroeid aan de steigers van de Koevoet bij Langweer waar hij veel samen met z’n familie doorbracht. Patrick is een harde werker en vind de naukeurige afwerking van de schepen erg belangrijk.

Jelle Sinnema

Jelle Sinnema

Eigenaar, Jachttimmerman

Ook Jelle had op jonge leeftijd al veel affininiteit met watersport. Op z’n 15e kreeg hij samen met z’n broer een eigen zeilboot die later werd ingeruild voor een oude Italiaanse reddingssloep. Zowel het ontwerp als de volledige binnen betimmering werd in eigen beheer uitgevoerd. Jelle komt uit een ondernemers familie en verzorgd naast het timmerwerk ook de administratie en inkoop van PJ.

Angela Nossin-Hoogland

Angela Nossin-Hoogland

Freelance Jachttimmervrouw

Angela was in 2001 collega van de beide heren bij FJC in Uitwellingerga. (FriesJachtbouwCentrum) Nadat ze een aantal jaar ervaring heeft opgedaan bij een ander scheepstimmerbedrijf heeft ze besloten als zzp-er verder te gaan. Angela is in al die jaren geen spat veranderd en zorg weer net als vroeger voor een frisse wind op de werkvloer. Welkom terug in ons team!