Interieurbouw

Woningen

Naast het intimmeren van schepen wordt PJ Jachtbetimmering ook wel eens ingezet voor interieur betimmeringen zoals bijvoorbeeld een op maat gemaakte garderobekast, inloopkast, boekkast of een lambrisering of een radiator ombouw. Ook hierbij gaat het om maatwerk en kennis van de werking van houtsoorten. Niet iedere houtsoort is geschikt voor een verwarmingsombouw. PJ Jachtbetimmering denkt graag met u mee om zo naar uw eigen smaak een modern, klassiek, eigentijds of een landelijke stijl in uw
woning te creëren. U geeft uw woning past echt een bijzonder tintje met een op maat gemaakte tafel of dressoirkast waarmee u de beschikbare ruimte in uw huis optimaal kan benutten.

Bedrijfsruimte

Ook bedrijfspanden en kantoren kunnen voor u vrijwel geheel of gedeeltelijk ingetimmerd worden door PJ Jachtbetimmering. Hierbij valt te denken aan een grote opvallende balie bij binnenkomst of het creëren van werkplekken op kantoor. Daarnaast kunnen de wanden en plafonds ook een totaal andere uitstraling krijgen door bijvoorbeeld met niet standaard materialen te werken. Vorig jaar heeft PJ Jachtbetimmering de volledige bedrijfsruimte voor Vedette Jachtbouw in Ter Aar betimmerd. Zowel de showroom als de bespreekruimte hebben hierdoor een bijzonder eigen karakter gekregen, wat weer uitstekend aansluit bij de uitstraling van het bedrijf.